Наљепше двориште Милорада Мићића: Уљепшан и Угљевик :: Semberija INFO ::

 

Наљепше двориште Милорада Мићића: Уљепшан и Угљевик


У општини Угљевик данас је награђено пет најљепше уређених дворишта под Мајевицом.

Милораду Мићићу из Доње Трнове, који је побједио у конкуренцији 10 домаћинства, колико је било у најужем избору, шеф кабинета начелника Милорад Јовичић уручио је прву награду од 500 КМ.

- Добра воља, љубав према цвијећу је тајна успјеха - рекао је Мићић.



Шеф кабинета начелника Угљевик Милорад Јовичић истакао је да је ово лијеп примјер како се чува и његује животна средина.

- Овакве акције имају значај да мотивишу домаћинства да уљепшају своја дворишта а самим тим и наше општине-рекао је Јовичић и најавио даљу подршку општине Угљевик оваквим акцијама.

У име комисије за оцјењивање најљепшег дворишта, начелница за финансије општине Угљевик Ружа Јовић рекла је да је оцјењивано  одржавање и уредност дворишта, уложени труд, избор и његовање биљака, поштовање традиције и елемената овог поднебља.



Јовићева је навела да је за ову намјену издвојено 1.500 КМ за пет награда из локалног буџета.

- Људи су срећни са малим стварима, осјети се велико задовољство код домаћинстава који су учествовали у овој акцији, зато ћемо са задовољством наставити овакве и сличне акције којима се уређује наш Угљевик-рекла је Јовићева и захвалила свима који су учествовали у овој акцији.

Другопласирано домаћинство добило је награду од 400 КМ, трећепласиранo 300 КМ, четврта награда износила је 200 КМ, а пета 100 КМ.


За Семберија инфо - Младен Василић