ХУМАНИТАРНИ БАЗАР ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ ЛУКЕ СТЕВАНОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

ХУМАНИТАРНИ БАЗАР ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ ЛУКЕ СТЕВАНОВИЋА


Удружење жена "Рудар" из Угљевика организовало је данас у тој општини хуманитарни базар за прикупљање средстава за лијечење дјечака Луке Стевановића који је оболио од леукемије.

"Од почетка децембра покренули смо хуманитарни број 1414. Према нашим информацијама, има добар прилив новца за лијечење нашег суграђанина Луке", рекла је предсједник овог удружење Јелена Спасојевићева и захвалила свима који учествују у овој акцији.

Начелник Угљевика Василије Перић подржао је ову хуманитарну акцију заједно са предсједником Скупштине општине Угљевик Ђоком Симићем.

"Посебно је вриједно пред празнике које дочекујемо посјетити хуманитарне раднике. Њима велико хвала за све што чине да би прикупили средства за лијечење Луке Стевановића", рекао је Перић новинарима.

Перић је увјерен да ће ова хуманитарна активност, али и свака друга које организује ово удружење, допринијети да се поведе још већа брига о свим грађанима а посебно онима који су болесни и помоћ им је неопходна.

"Захвалан сам свим Угљевичанима који учествују у овој хуманитарној активности да би се прикупила средства за лијечење нашег суграђанина. То је показатељ да смо сви заједно. Општина Угљевик помаже свима којима је потребно и то ће чинити и у наредном периоду", каже Перић.

Хуманитарни базар је организован у угљевичком Центру за културу "Филип Вишњић" и трајаће данас до 17.00 часова. Ту посјетиоци могу да купе играчке, пакетиће, ручне радове чланица удружења, те слатке производе по симбиличним цијенама.

Сви који желе да донирају средства могу да уплате на рачун Удружења на број 554-002-00000773-41, Наша банка.