МАЛИШАНИ СЛАВЕ СВЕТОГ НИКОЛУ: УГЉЕВИЧКИ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ ОБИЉЕЖИО КРСНУ СЛАВУ :: Semberija INFO ::

 

МАЛИШАНИ СЛАВЕ СВЕТОГ НИКОЛУ: УГЉЕВИЧКИ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ ОБИЉЕЖИО КРСНУ СЛАВУ


Дјечији вртић “Душко Радовић” из Угљевика данас је обиљежио крсну славу Светог Николу Чудотворца-Никољдан.
 
Након што је извршен обред освештања жита и резања славског колача директор Младен Стевановић честитао је крсну славу колегама, дјеци ове установе и свима који данас славе.
 
Стевановић се осврнуо на педагошку 2020/2021 годину у вртићу истакавши да се са радошћу сјећа многих тренутака који су остварени у заједничком раду и времену проведеном са дјецом.

 
-Настојали смо да дјеци обезбједимо окружење богато подстицајима у којем могу да развију сопствене потенцијале у највећој могућој мјери у оквиру сопствених могућности и услова под којима стварамо-навео је Стевановић.
 
Он је рекао да је планове могуће остварити  и на још квалитетнији начин те да са  том мишљу вртић завршава стару и очекује нову годину.
 
-Она пред нас ставља низ нових успона и изазова кроз које ћемо настојати учити како бити још бољи-рекао је Стевановић.
 
Слави је присуствовао начелник Угљевика Василије Перић који је истакао је да је поносан на Дјечији вртић, честитао најмлађима славу и пожелио да у наредним годинама буде још више дјеце у вртићу.

 
-Смањена је цијена цјелодневног боравка за дјецу која износи 95 КМ на мјесечном нивоу  а посебну бригу водимо о нашим породицама и најмлађима-нагласио је Перић.
 
Он је рекао да је урађен пројекат проширења Дјечијег вртића.
 
-Потрудићемо се да већ од сљедеће године буде проширен капацитет како бисмо задовољили све потребе које имамо у овој области, а подршка руководства општине Угљевик ће у наредном периоду бити још снажнија-најавио је Перић који је честитао славу и свим свечарима.
 
Кум славе била је Борачка организације Угљевика која је за свих 160 дјеце обезбједила Никољданске поклончиће.
 
Малишани су приредили културни програм посвећен Светом Николи.

Semberija info