НЕШКОВИЋ ОТВОРИО ТУРНИР У ТЕКВОНДОУ У ПРИБОЈУ :: Semberija INFO ::

 

НЕШКОВИЋ ОТВОРИО ТУРНИР У ТЕКВОНДОУ У ПРИБОЈУ


У Прибоју код Лопара одржава се регионални турнир у теквондоу који је отворио Желимир Нешковић, директор Дома здравља Лопаре.

Александар Бештић, предсједник и главни тренер Теквондо клуба “Сокол” из Бијељине, је саопштио да се у Прибоју одржава секцијско такмичење на нивоу клуба, односно региона Бијељине, Лопара и Брчког.

Он је истакао да клубу, као организатору, дјеци и самом развоју теквондоа на Мајевици и локалној заједници, много значи подршка општине Лопаре.

„У данашњем такмичењу учествује 140 такмичара у мушкој и женској конкуренцији у свим узрасним категоријама, од најмлађих "вртићанаца" до сениора“, навео је Бештић.



Желимир Нешковић, директор Дома здравља Лопаре, је изразио задовољство што се налази у Прибоју међу младим спортистима и захвалио њиховим родитељима и организаторима на пруженој им подршци.

„Општинска управа Лопаре увијек стоји уз наше спортисте, па тако и уз чланове Теквондо клуба “Сокол”, који има своје секције у Прибоју и Лопарама. Начелник Савић је, заједно са својим замјеником Тасовцем, помогао у организацији данашњег турнира и општинска управа ће и у наредним годинама стајати уз теквондоисте као и уз представнике других спортских клубова“, истакао је Нешковић.

Теквондо клуб “Сокол” из Бијељине постоји 17 година, секција у Прибоју  егзистира 15 година, а Лопарама 7 година. Клуб броји око 400 чланова свих узрасних категорија. Такмичари клуба су освојили  око 300 пехара на домаћој и међународној сцени.