САВИЋ РАЗГОВАРАО СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК :: Semberija INFO ::

 

САВИЋ РАЗГОВАРАО СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК


Foto
Поводом манифестације „Дани дијаспоре“ делегација општине Трстеник из Србије је посјетила начелника општине Лопаре Раду Савића и са њим и његовим сарадницима имала радни састанак.
 

„Данас смо имали конкретне разговоре да видимо како, и на који начин можемо направити заједнички пројекат подизања нових засада шљиве на Мајевици“, саопштио је Савић новинарима.


 
Он је навео да у Трстенику постоје озбиљни произвођачи садног материјала, за шта постоји заинтересованост воћара из општине Лопаре, како би на јесен засадили нове засаде шљиве, једне од најпогоднијих врста воћа за подручје Мајевице.
 
Герасим Атанасковић, предсједник Скупштине општине Трстеник је рекао да су сусрет делегације Трстеника и разговори који су вођени са начелником Савићем били коректни и конкретни.


 

„Разговарали смо о привредим темама и о начинима сарадње да у наредном периоду можемо, поред нашег дружења и свега онога што смо у претходном периоду баштинили до сада, развијамо неке активности у сфери привреде, спорта, културе и других области живота“, нагласио је Атанасковић.