ОПШТИНА ЛОПАРЕ: КОЈАДИНОВИЋ ДАРОВАО МОТОКУЛТИВАТОР И ПЛАСТЕНИК САМОХРАНОЈ МАЈЦИ ИЗ ПРИБОЈА :: Semberija INFO ::

 

ОПШТИНА ЛОПАРЕ: КОЈАДИНОВИЋ ДАРОВАО МОТОКУЛТИВАТОР И ПЛАСТЕНИК САМОХРАНОЈ МАЈЦИ ИЗ ПРИБОЈА


Привредник и хуманиста из Њемачке Мирослав Којадиновић, даровао је самохраној мајци Зинаиди Богдан Миљановић из Прибоја код Лопара мотокултиватор и пластеник. Он већ неколико година помаже људима, како из ове локалне заједнице, тако и широм Р С и БиХ. Којадиновић је изјавио да је у контактима са начелником општине Лопаре Радом Савићем и његовим сарадницима сазнао за животну причу Зинаиде Миљановић, чији је муж преминуо од корона вируса, а она остала са троје дјеце од којих је двоје малољетно.

-Одлучио сам се, заједно са њима, да донирам мотокултиватор и пластеник да би та четворочлана породица могла да живи и преживи“, рекао је Којадиновић. Испред општинске управе Лопаре ријечи захвалности на овом хуманом гесту упутио је Желимир Нешковић, одборник у Скупштини општине.

-Донација нашег искреног пријатеља Којадиновића, помоћи ће овој породици да прошири своју пољопривредну производњу, за коју постоји обезбијеђено тржиште“, рекао је Нешковић. Зинада Миљановић, захвалила се на донацији и нагласила да ово за њу представља радост и да ће јој бити од велике помоћи.

-Бавим се пољопривредом и нисам имала мотокултиватор. Све сам ручно радила, а сад ће ми бити много лакше“, рекла је Миљановићева.