ДОМ ЗДРАВЉА ЛОПАРЕ: ПАКЕТИЋИ ЗА ДЈЕЦУ ЗАПОСЛЕНИХ :: Semberija INFO ::

 

ДОМ ЗДРАВЉА ЛОПАРЕ: ПАКЕТИЋИ ЗА ДЈЕЦУ ЗАПОСЛЕНИХ


Свечана додјела празничних пакетића за дјецу запослених радника у Дому здравља Лопаре, уприличена је за 22малишана, а директор ове установе, др Желимир Нешковић, дјеци, здравственим радницима, корисницима услуга Дома здравља и свим становницима општине Лопаре пожелио добро здравље и срећне наступајуће празнике.

-Ова година, која је на измаку, биће упамћена као једна од најтежих када је здравство у питању. Свакодневна борба са пандемијом корона вируса исцрпљујућа је за комплетан систем здравствене заштите и тај утицај није заобишао ни наш Дом здравља. Упркос томе, наша установа је задржала тренд позитивног пословања, а нашим пацијентима пружане су квалитетне здравствене услуге“, рекао је др Нешковић. Он је истакао да се успјешно проводи процес вакцинације против корона вируса, а проценат вакцинисаних прелази 40 одсто пунољетног становништва локалне заједнице.

​ Нешковић је подсјетио да је комплетиран и обновљен возни парк са два нова возила, те да се врши стално опремање свих служби установе средствима потребним за рад. Према његовим ријечима, наредна година ће имати највише инвестиција у Дому здравља, а то подразумијева реконструкцију два објекта, система гријања просторија и опремање више служби, а биће набављен и дигиталниг рентген апарат. Додјели пакетића за дјецу запослених радника Дома здравља, присуствовао је и Мирослав Којадиновић, привредник и хуманиста, дугогодишњи пријатељ ове установе и општине Лопаре, који  је најавио даљу подршку Дому здравља кроз процес опремања појединих служби.