БРЧКО ПОСТАЈЕ ДИО ГЛОВО МРЕЖЕ :: Semberija INFO ::

 

БРЧКО ПОСТАЈЕ ДИО ГЛОВО МРЕЖЕ


Брчко, 31. октобар 2022. – Глово, вишекатегоријска платформа која омогућава приступ различитим врстама производа и јела на захтјев купаца, од сада је доступна и становницима Брчког. Ово је осми град у Босни и Херцеговини у којем је доступан Глово сервис.

Тако становници Брчког од сада могу наручивати ​​путем апликације Глово, бирајући из разноврсног асортимана производа и јела из трговачких ланаца као што су Мерцатор и Поп'с или локално популарних ресторана као што су Далтонс Динер, Дуфф, Сан Марцо, Вила Бакарни и многих других.

„Сретни смо што грађанима Брчког можемо понудити оно што је наша мисија, а то је лак приступ свему у њиховом граду. Желимо да сви уживају у наручивању своје омиљене хране из локалних ресторана, као и потребних намирница из супермаркета, а све то уз брзу доставу на кућни праг. И даље смо фокусирани на развој партнерстава са локалним предузећима како би обухватили широку палету производа, те кроз квалитетну интеракцију са нашом платформом клијентима омогућили све оно што задовољава њихове свакодневне потребе”, рекао је Иван Лакета, генерални директор компаније Глово у Босни и Херцеговини.
Тренутно у Босни и Херцеговини Глово послује у Сарајеву, Бањалуци, Тузли, Бијељини, Мостару, Зеници, Добоју и од сада у Брчком.

Апликација садржи унапријед дефинисане категорије које корисници могу одабрати према својим потребама, као што су: Храна или Супермаркет. Осим ових категорија, корисници апликације Глово такођер имају приступ опцији "Било шта" коју могу користити за наручивање производа или артикала доступних у њиховом граду, али нису садржани у унапријед дефинисаним категоријама.

Компанија је, такођер, навела да сваки нови корисник Глова има бесплатну доставу за прву наруџбу у апликацији.

О компанији Глово

Глово је пионирска апликација за више категорија која повезује кориснике с предузећима и куририма, нудећи услуге на захтев из локалних ресторана, трговина и супермаркета, апотека и малопродајних објеката. Глово визија је да свима омогући лак приступ свему у свом граду како би корисници могли уживати ​​у ономе шта желе, када желе и гдје желе. Основан је 2015. године у Барселони и послује у 25 земаља јужне Европе и ЕЕМЕА.
 
За више информација о Глову посјетите: хттпс://гловоапп.цом/ба