ИЗАБРАНА ЈЕ НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ЉЕПОТИЦА ИЗ БРЧКО ДИСТРИКТА, СЕМБЕРИЈЕ И ПОДРИЊА :: Semberija INFO ::

 

ИЗАБРАНА ЈЕ НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ЉЕПОТИЦА ИЗ БРЧКО ДИСТРИКТА, СЕМБЕРИЈЕ И ПОДРИЊА


Foto
Хотел Јелена Брчко, у петак 12.08.2022., угостио је најљепше дјевојке из Брчко Дистрикта, Семберије и Подриња

Под покровитељством Владе Брчко Дистрикта и Хотела Јелена Брчко, на дан 12.08.2022 године, у организацији Дирекције "Мисс БиХ за Мисс свијета", одржана је манифестација “Мисс Брчко Дистрикта 2022”. Ленте изненађења за посјетиоце, биле су Мисс Семберије и Мисс Подриња.


 
Двадесет и шесту годину за редом БиХ, путем званичне Дирекције “МИСС БиХ” равноправни је учесник једног од најгледанијих пројеката “МИСС СВИЈЕТА”, који у свом предзнаку носи назив “љепота са сврхом”. Од 1996. године, па до данас, постижемо високе резултате, радећи упркос времену и свим неповољним приликама које су задесиле свијет. Избор промовише младост, љепоту, интелигенцију, позитивне вриједности нашег друштва, те посебно промовише теме које су од општег интереса за цијело друштво.

У току 2022, уз покровитељство надлежних институција, покренули смо пројекат “купујмо, путујмо домаће” с циљем развоја домаћег туризма и домаће производње. Пројекат „купујмо, путујмо домаће“ представља акцију која промиче наше домаће квалитетне производе. Циљ промотивне акције јесте освијестити важност локалног путовања, производње, али и купње домаћих производа како би се придонијело повећању конкурентности нашег домаћег господарства и очувању нашег идентитета.



Све дјевојке добијају поред огромног публицитета и корисне стручне тренинге из области онлајн комуникација, јавног наступа, стајлинга, фотографије, као и из домена личног развоја.

Првопласиране дјевојке су:

Мисс Брчко Дистрикта 2022 је Матеа Фрањић
Прва пратиља – Аријана Шабановић
Друга пратиља – Ванеса Махмузић
Мисс АБЦ Моделс – Викторија Николић
Мисс Фото Модел – Марија Лукић
Мисс Семберије 2022 је Марија Бошњаковић
Мисс Подриња 2022 је Жељка Максимовић
Мисс ЕМИ Магазин – Невена Пејчић
Мисс Фотогеничности – Татјана Илић



Матеу Фрањић, побједницу Мисс БД 2022, очекује богата награда и фантастична прилика – право учешћа на финалном избору за Мисс БИХ за Мисс Свијета 2022/2023. Ова награда подразумијева и двонедељне припреме за наведени финални избор као И поклон професионални модни боок агенције Абц Моделс Мгмт интернатионал.  Све остале дјевојке које су понијеле ленте, стичу право учешћа на кастинг Мисс Федерације БиХ 2022 као и Мисс Републике Српске 2022, овисно о томе из којег града долазе. 

Захваљујемо се Влади Брчко Дистрикта и Хотелу Јелена Брчко, који су помогли да ове младе дјевојке добију своју шансу И буду дијелом пројекта који истиче позитивне вриједности нашег друштва И у чијем средишту су младост, љепота, интелигенција и хуманост.