НАУТИЧКИ КЛУБ БРЧКО ОРГАНИЗУЈЕ ГРАДСКУ РЕГАТУ :: Semberija INFO ::

 

НАУТИЧКИ КЛУБ БРЧКО ОРГАНИЗУЈЕ ГРАДСКУ РЕГАТУ


Карневал на води

Како је најављено,  „Градска регата-Карневал на води 2021“ биће одржана 8. августа 2021. године у Брчком, а у организацији Наутичког клуба Брчко.

Манифестација под називом „Градска регата – Карневал на води 2021“ састоји се од дефилеа окићених пловила и цјелодневног дружења на ријеци Сави, те великог концерта на обали којим се манифестација завршава у вечерњим сатима. Циљ манифестације је промоција и афирмација ријеке Саве и допринос унапређењу наутичког туризма града, те промоција градског излетишта Фицибајер.

-Очекујемо око 300 пловила и око 1500 учесника, како из нашег града, тако и из сусједних општина и градова и сви су добродошли. У оквиру манифестације биће организован богат културно-спортски програм. Почетак регате је у 11 сати када пловила крећу са локалитета Фицибајер и иду узводно ријеком Савом  до локалитета Рајево Село, гдје је предвиђено дружење, а потом се враћају назаг до Фицбајера гдје ће бити организован дефиле пловила и музички дио програма. У музичком дијелу програма учествују „Звијезда Гранда“ Јасмин Хасић и естрадни умјетник Семир Церић Коке.

Пријаве за учешће на регати врше се сваким радним даном од 8 до 16 сати у просторијама Наутичког клуба или путем званичне Фејсбук странице Клуб https://www.facebok.com/nkbrckocom.

Потврда учешћа је обавезна на дан одржавања регате'', прецизирали су из Наутичког клуба Брчко.