Најава "Првог бијељинског бала" :: Semberija INFO ::

 

Најава "Првог бијељинског бала"


У суботу, 25. новембра, у хотелу „Дрина“ биће одржан „Први бијељински бал“ са почетком у 19 часова. Овај бал биће хуманитарног карактера и дио је тродневне манифестације „Дучићеви и Магини сати“, посвећене Јовану Дучићу и Магдалени Живановић.

Улазнице за бал заинтересовани грађани могу купити у билетарници Центра за културу „Семберија“, по цијени од 50 конвертибилних марака, а за посјетиоце је предвиђен балски програм, свечана вечера и пића по избору.

Сав приход из донаторских кутија, као и од продаје улазница, биће усмјерен ка Удружењу родитеља дјеце с потешкоћама у развоју, дјеце у ризику и дјеце на маргинама друштва „Бијељинска дјеца сунцокрети“, док ће Град Бијељина, као главни организатор, сносити трошкове бала.

За балски програм су задужени СКУД „Семберија“ и истоимено Позориште, Хор „Србадија“, виолинисткиња Ања Новаковић у пратњи пијанисткиње Тијане Драгојловић и квартет „Увертира“ из Лознице.

Градска управа позива грађане да узму учешће у овом догађају, уз поштовање формалног кодекса облачења и још једном покажу да је Бијељина град хуманих људи, поштовалаца културе и умјетности.

Кабинет Градоначелника
Градска управа Града Бијељина
Трг Краља Петра I Карађорђевића бр.1

Телефон: +387 (0)55 211 753