Дакић: “Ми вечерас у Бијељини бранимо све оно што се у катастру води под Републиком Српском” :: Semberija INFO ::

 

Дакић: “Ми вечерас у Бијељини бранимо све оно што се у катастру води под Републиком Српском”


На вечерашњем народном скупу “Бранимо Српску”, између осталих, обратио се и народни посланик у Скупштини Републике Српске Милан Дакић, потпредсједник ДЕМОС-а.

“Када сам кренуо вечерас на митинг, упитао ме мој један комшија шта ми то бранимо вечерас овдје. Одговорио сам му да ми овдје вечерас бранимо све оно што се у катастру води под Републиком Српском. А да му појасним мало брже и лакше, рекао сам му и да се ни наше фудбалско игралиште не води на нашој мјесној заједници, него, хвала Богу, на Републици Српској. То ми бранимо”, рекао је Дакић на почетку обраћања.

Он је рекао да је и број људи који је вечерас остао испред сале показатељ да и грађани Бијељине, као и сви грађани Републике Српске, желе да одбране оно што Република Српска тренутно има.

“Заборавили су неки представници САД, Њемачке, Велике Британије, сви ти моћници су заборавили шта смо ми добили прије 28 година. Добили смо легалитет наше Републике Српске! Кроз политички живот смо изгубили један велики дио те наше уставности, и један дио наше надлежности. Борићемо се ми да то вратимо”.

Дакић је окупљенима поручио да грађани Српске морају истрајати у започетој борби.

“Морамо да истрајемо у тој борби за Републику Српску. Желимо да сачувамо свога предсједника Републике Српске. Ми смо га бирали, и ми ћемо да га бранимо. Желимо да сачувамо све оно што имамо. Живјела Република Српска!”, поручио је Дакић.

(Семберија инфо)