ИСКУСТВА ПАЦИЈЕНТА ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА У БИЈЕЉИНСКОЈ БОЛНИЦИ :: Semberija INFO ::

 

ИСКУСТВА ПАЦИЈЕНТА ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА У БИЈЕЉИНСКОЈ БОЛНИЦИ


Пацијент из Источног Сарајева, Т. Ј.,  јавио се у нашу установу због коронарног проблема и уградње стента, али током боравка у Болници откривен му је и успјешно ријешен већи проблем – тумор дебелог цријева.

Своја искуства током боравка у нашој установи желио је подијелити са јавношћу, јер каже  да „добре ствари треба ширити и чувати стручњаке које имамо“.

„ Дошао сам у бијељинску болницу прије пар дана због договорене уградње стента. Приликом прегледа на интернистичком одјељењу откривено је крварење у унутрашњим органима и речено ми је да због тога не може да ми се угради стент. Начелник др Александар Јањичић показао се одлично, јер је одмах ангажовао гастроентеролога.  Урађена ми је гастроскопија и колоноскопија и установљено је да имам тумор на дебелом цријеву и да мора да се одстрани што прије. Пребацили су ме  на одјељење хирургије гдје ме примио изврсни др Милан Тодоровић, који ме и оперисао. Ја се сада осјећам одлично и очекујем да ћу ускоро кући.

Први пут се лијечим у бијељинској болници и имам само ријечи хвале за особље и за услугу која ми је пружена овдје. Кад видим ове младе људе који вриједно раде, др Јањичића и његову екипу и др Тодоровића И његов тим ја сам веома срећан. Честитам директору др Златку Максимовићу који је успио да организује и задржи ове младе и вриједне људе, јер то је наше највеће богатство“, испричао је пацијент Т. Ј. пацијент из Источног Сарајева. Он каже да ће се вратит за шест мјесеци, да заврши коронарну интервенцију, због које се првобитно обратио у нашу установу. Желимо му без опоравак.

Честитамо и анестезиолошком тиму, др Далибору Стојановићу и др Ољи Дабић, који су имали тежак задатак да, послије недавног инфаркта код пацијента, под инвазивним мониторингом воде анестезију.