КМФ "Радник МД Схоп": Хвала за подршку :: Semberija INFO ::

 

КМФ "Радник МД Схоп": Хвала за подршку


Како смо писали претходних дана, футсалерима екипе КМФ "Радник МД Схоп" недостајао је само један корак до сна. У сриједу су момци из Бијељине направили и тај корак, те титулу шампиона БиХ и Лигу шампиона довели у Бијељину. 
 
-О борби на терену нећемо трошити ријечи, јер смо све већ видјели. Овом приликом желимо да се захвалимо свима који имају макар мали удио у овој титули шампиона. 
Прије свега желимо се захвалити играчима и стручном штабу на овом историјском резултату. Уз њих иде захвала и управи, која је уз играче вјеровала да титула може доћи у Бијељину. 
 
Наравно, огромну захвалност дугујемо господину Милету Драгичевићу и његовој компанији ДОО Драгичевић (МД Схоп) који нам ја дао огромну подршку и препознао да ће екипа КМФ "Радник МД Схоп" постати један од најбољих брендова Бијељине, Семберије а и шире. 
 
Такође, желимо се захвалити и осталим спонзорима који су у протекле три године били са нама те им поручити да овдје не стајемо, него идемо даље и то још јаче.
 
Не смијемо заборавити и наше вјерне навијаче, који су нам били вјетар у леђа и најјачи шести играч, они су допринијели да наша дворана буде најпосјећенија дворана у Босни и Херцеговини.
 
Један битан дио овог успјеха су и медији, који су пратили сваки наш корак и њима припада дио колача нашег шампионског успјеха.
 
Наравно, велико хвала свим нашим спортским пријатељима, екипама са којима смо у претходне три године дијелили футсал терен, јер смо тако стекли велики број спортски пријатеља.
 
Свима горе побројанима (извињавамо се ако смо кога заборавили, вјерујте није намјерно) се још једном захваљујемо, те обећавамо да настављамо даље, још јаче. ИДЕ РАДНИК, ГАЗИ РАДНИК", стоји у саопштењу за јавност КМФ ''Радник МД Схоп" Бијељина.