Ускоро у Улици Патријарха Павла Семберско срце :: Semberija INFO ::

 

Ускоро у Улици Патријарха Павла Семберско срце


Како је најављено из Туристичке организације Бијељине, наш град ускоро  добија нови селфи знак. Ово обиљежје биће постављено на улазу у Улици Патријарха Павла, из правца центра града.

Ријеч је о ,,Срцу Семберије” које ће, поред ципела благопочившег Патријарха Павла, бити трећи знак у овој улици која је пјешачка зона.



То огромно црвено срце представљаће гостољубиво и топло срце народа семберске равнице који је спреман сваког госта да дочека раширених руку’’,  потврдио је за портал ,,Семберија инфо’’ Драган Тешић, портпарол Туристичке организације Града Бијељина.

Што се тиче идејног рјешења за ,,Срце Семберије’’ оно је већ припремљено. Током ове седмице требало би да буде расписан тендер за избор најповољнијег понуђача. Слично селфи срце до сада је постављено у Зеници, Сарајеву, Тузли, Добоју и још неким градовима. ,,Семберско срце’’ ће имати и своју расвјету, што ће љубитељима сликања омогућити да фотографије направе и у вечерњим часовима”, прецизирао је за ,,Семберија инфо’’ Драган Тешић.



(Семберија инфо)