Још једно мјесто дјечије радости у граду :: Semberija INFO ::

 

Још једно мјесто дјечије радости у граду


Градоначелник Бијељине, Љубиша Петровић данас је озваничио завршетак радова и предао на кориштење грађанима преуређени парк са дјечјим игралиштем и теретаном на отвореном у Улици Руђера Бошковића у Бијељини.

-Ово је један у низу пројеката који радимо због дјечије радости и задовољства њихових родитеља. Налазимо се у мјесној заједници Лединци, која је најбројнија градска мјесна заједница и гдје смо у складу са свим стандардима преуредили дјечије игралиште и изградили теретану на отвореном. Могу рећи да сам презадовољан новим рухом у којем се налази ових 1.162 квадратна метра. Укупан пројекат је коштао 149.360 конвертибилних марака с тим да је остала обавеза извођача радова да у предстојећем периоду буђења вегетације додатно обогати зеленило у парку“, рекао је градоначелник Петровић.



Градоначелник је истакао да се тренутно раде планови за још неколико сличних „зелених“ пројеката и у урбаном дијелу града и у сеоским срединама. Истакао је градско земљиште које се налази у Рачанској улици код броја 12 гдје ће се такође правити парк и игралиште за дјецу.

-Веома нам значи ово игралиште. Прво што је реновирано, јер је било жалосно погледати у каквом је стању било. Друго, значи нам што је ограђено јер је тиме повећана безбједност наше дјеце“, рекла је Зорица Ђокић која са својом породицом живи у сусједној улици.

(Семберија инфо)