ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“ БИЈЕЉИНА


„Уљепшајмо нечије дјетињство

У склопу „Дјечије недјеље“, Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ Бијељина, данас је на Градском тргу организовао продајну изложбу, хуманитарног карактера под називом „Уљепшајмо нечије дјетињство“.


Славиша Вујановић, директор ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ захвалио се малишанима из вртића, али и њиховим родитељима који у сарадњи са васпитачима реализују продајну изложбу хуманитарног карактера „Уљепшајмо нечије дјетињство“.
- Наша је жеља да научимо наше малишане да дијеле своје знање, љубав, али и да помогну онима којима је помоћ потребна. Продајна изложба „Уљепшајмо нечије дјетињство“, реализована је у свим нашим објектима, тако што смо у холовима изложили радове све дјеце, а родитељи су  их за симболичан новчани износ куповали. Новац од продаје радова поклонићемо онима којима је помоћ потребна“, истакао је Вујановић и додао да је данас на Градском тргу продајна изложва креативних радова васпитача запослених у вртићу.


-Ова активност је хуманитарног карактера и на првом мјесту има за циљ да помогнемо онима којима је помоћ потребна, а на другом,  да дјеца усвоје хуман однос према нашим суграђанима и да знају да треба пружити помоћ у свакој ситуацији. У сарадњи са савјетом родитеља, донијећемо одлуку коме ћемо уплатити средства од продаје“, казао је Славиша Вујановић.