МУЗИЧКА РАДИОНИЦА ,,Allegro” :: Semberija INFO ::

 

МУЗИЧКА РАДИОНИЦА ,,Allegro”


Фантастични резултати на домаћим и иностраним такмичењима
 

 Музичку радионицу ,,Allegro” основали су афирмисани музички педагози, мр Александра Радосављевић и мр Милена Зеленовић,  2019. године.
 
-Наш циљ је да свако дијете заволи музику, без обзира на то да ли ће се њоме бавити на професионални или аматерски начин. Наш наставни план примјењује модерн америчку методу рада  (Bastien, Hall Leonard, Piano Adventures)  јединствену на овим просторима. Наставни програм је прилагођен  могућностима и интересовању сваког дјетета понаособ, што је резултирало да за само четири године постојања малишани из радионице постигну фантастичне резултате на домаћим и интернационалним клавирским такмичењима.
 
Укупно је освојено двадесет првих награда и од тога двије освојене титуле лаурет на пијанистичким интернационалним такмичењима :four notes International Piano Competition Abu Dhabi, Golden Piano Talents Competition Sjeverna Makedonija, Интернационални фестивал Примавера Бијељина, Интернационално пијанистичко такмичење Смедерево,Piccolo Piano Talents, Сремска Митровица. Највећи успјех је постигла Јелена Лазаревић освојивши титулу лауреата у великој конкуренцији  на Интернационалним такмичењима. Посљедњи велики успјех Јелене Лазаревић је постигнут  је у Абу Дабију гдје се поред велике конкуренције из цијелог свијета освојила максималних 100 бодова и титулу Лауреат.

 Млади пијаниста из  Музичке радионице ,,Аллегро”  који се вредно спремају за предстојећа интернационална пијанистичка такмичења’’, појашњавају из Музичке радионице ,,Laureat’’.