ШЕСТИ РОЂЕНДАН КУЋЕ ЗДРАВЉА И ЉЕПОТЕ :: Semberija INFO ::

 

ШЕСТИ РОЂЕНДАН КУЋЕ ЗДРАВЉА И ЉЕПОТЕ


Foto
Естетски центар „Дермамедиц“ д.о.о.  организовао је традиционалну прославу дана оснивања фирме и ординације. Шести рођендан Естетског центра „Дермамедиц“ окупио је преко 200 званица из свих области друштвеног, привредног и политичког живота Бијељине. И не само Бијељине.

-За претходних шест година смо јако много напредовали. Почела сам са ординацијом за минималну инвазивну естетску медицину и козметологију. Стална стручна усавршавања су саставни дио нашег раста. Временом смо отворили и Центар за едукацију како бисмо подијелили стечена знања са свим заинтересованим. Уз то, бавимо се и велепродајом медицинских средстава. Наше опредјељење за будућност тиче се даљег подизања квалитета наших услуга и у том правцу сталног стручног усавршавања. Све у интересу здравља и љепоте наших клијената“, рекла је др Марија Ристановић, алфа и омега Естетског центра „Дермамедиц“.

Вечерашњу прославу су својим присуством увеличале бројне познате личности. Међу њима посебну пажњу плијенила је Сузана Манчић.

-Све жене имају тај циљ, да успоре старење, колико је то могуће. Лијепо би било да то изгледа природно. Стога, поред кућне његе јако је важна стручна њега. Жене морају водити рачуна коме ће у том смислу дати своје повјерење. Докторка Марија је једна изузетна, паметна, вриједна, самодисциплинована жена која заслужује повјерење сваке жене“, истакла је Сузана Манчић.

(Семберија инфо)