PROMOVISANA KNJIGA MIRJANE ORAŠANIN :: Semberija INFO ::

 

PROMOVISANA KNJIGA MIRJANE ORAŠANIN


Hotel „Drina“ bio je večaras mjesto na kojem se tražilo mjesto više. Brojni ljubitelji knjige i poštovaoci lika i djela dr Mirjane Orašanin napunili su veliku salu ovog bijeljinskog hotela. O čemu se zapravo radilo?

Bijeljinskoj publici večaras je predstavljena knjiga „Usavršite svoju finansijsku i digitalnu pismenost“. Autor, Mirjana Orašanin sa koautorima knjige Vanjom Ćosović i Budimirom Stakićem u ovom djelu nudi odgovore na pitanja koja interesuju savremenog čovjeka: o budućnosti finansija, o digitalnoj imovini, kriptovalutama, značaju digitalnog marketinga, propisima koji regulišu e-trgovinu, digitalnim nomadima i o tome šta donosi digitalizacija u oblasti poljoprivrede. Kao takva, knjiga je unikatna po sadržaju koji do sada nije tematizovan na ovaj način u akademskim krugovima u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

-Ova knjiga je zbirka ekonomskih pojmova koje u današnjem vremenu svako treba da zna i raspoznaje. Ovo su biseri, jer o svemu što vas zanima možete naći na stranicama ove knjige. Ovdje su na najstručniji, najjednostavniji, najprecizniji i najsažetiji način objašnjeni svi elemneti moderne ekonomije“, rekao je koautor dr Budimir Stakić.



Ovo izdanje na jednostavan i razumljiv način, uz obilje ilustracija i podataka, obrađuje izuzetno važne ekonomske teme savremenog društva, sve kroz tri poglavlja:Upoznajte centre svetske finansijske moći; Usavršite svoju finansijsku pismenost i Usavršite svoju digitalnu pismenost. 

Promocija knjige o ekonomiji završena je promocijom još jedne knjige. Dr Orašanin je okupljene počastila promocijom knjige poezije pod naslovom “Usputne drskosti“ mladog kragujevačkog pjesnika Strahinje Boškovića.

Semberija info