Семберски матуранти поново славе: Сутра први на сцени матуранти Техничке школе :: Semberija INFO ::

 

Семберски матуранти поново славе: Сутра први на сцени матуранти Техничке школе


Фото - Архива
Овога маја, након двије године, семберски матуранти ће продефиловати улицама свога града, праћени погледима, осмјесима, али и по неком сузом у крајичку ока њихових  најмилијих, али и осталих суграђана. На тај начин ће обиљежити крај свога средњошколског образовања, а бијељинске средње школе испратити још једну генерацију из њихових школских клупа.

Душко Ђурић, предсједник Актива директора регије Бијељина за „Семберске новине“ рекао је да ће прославе матурских вечери почети од 20. маја и трајати до 30. маја.
- Прва школа која ће прославити матурско вече јесте Техничка школа „Михајло Пупин“, 20. маја, затим 22. ЈУ Пољопривредна и медицинска школа, након њих, 23. маја Економска школа. Гимназија „Филип Вишњић“, матурско вече ће прославити 24. маја, а Средња стручна школа Јања, 30. маја“, рекао је Ђурић.

Матуранти ће се окупљати испред зграде Градске управе Града Бијељина, свечани дефиле је планиран у 19 часова и 30 минута, а прослава од 20 часова у хотелу „Дрина“ Бијељина.
Како незванично сазнајемо, матуранти Музичке школе „Стеван Стојановић Мокрањац'', матуру ће прославити 24. маја на викендици „Вила Парадисо“, без свечаног дефилеа.
 

Семберија инфо - С. Јовановић