ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ПРЕДВОЂЕН МИЛЕНКОМ МИТРОВИЋЕМ СНАЖНО ПОДРЖАО ПРЕДСJЕДНИКА ВУЧИЋА :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ПРЕДВОЂЕН МИЛЕНКОМ МИТРОВИЋЕМ СНАЖНО ПОДРЖАО ПРЕДСJЕДНИКА ВУЧИЋА


Foto
У Бијељини је освануо велики број билборда и плаката са снажном поруком: ,,Помажу нас браћа да Српска буде јача - Хвала Вучићу на подршци!''

Поред велике фотографије предсједника Републике Србије Александра Вучића побројани су само неки од пројеката који су његовим залагањем и залагањем Владе Србије и других српских институција, реализовани или најављени за реализацију у Републици Српској: школе, болнице, путеви, мостови, вакцине, помоћ развоју спорта.



Иза постављања билборда стоји ,,Покрет за Бијељину'', потврђено је из ове странке.
,,Ово је мали гест захвалности предсједнику Вучићу и Србији за сва досадашња и будућа улагања у Републици Српској, али и снажна порука да смо један, недјељив народ који живи на двије стране ријеке Дрине. '' рекао је предсједник ,,Покрета за Бијељину'' Миленко Митровић појашњавајући разлоге постављања билборда са поруком захвалности.

Покрет за Бијељину подржава Александра Вучића у борби за предсједничке изборе у Србији и позива све Србе у Српској да 3. априла гласају за њега.  

,,Поред досљедне подршке поштовању Дејтонског споразума у случају Републике Српске, Србија је на Вучићеву иницијативу, увела Дан српског јединства, слободе и националне заставе као заједнички празник свих Срба, те редовно обиљежава страдања српског народа у Јасеновцу и Олуји'' закључује Миленко Митровић, предсједник Покрета за Бијељину.