Предсједник ПЗБ Миленко Митровић: Градоначелник Петровић смјенама директора и причом о криминалу покушава прикрити осипање у Клубу одборника своје странке :: Semberija INFO ::

 

Предсједник ПЗБ Миленко Митровић: Градоначелник Петровић смјенама директора и причом о криминалу покушава прикрити осипање у Клубу одборника своје странке


 Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је темпираним смјенама у АД Водовод, непосредно пред засједање  Скупштине града покушао прикрити све веће незадовољство у редовима сопствене политичке партије и гашење Клуба одборника СДС.

Након што је сазнао да ће уважена одборница напустити Клуб одборника СДС на 7. сједници Градске скупштине, Петровић посегнуо за смјеном директора Перковића како би замаглио истину да је након више од 25 година, престао постојати Клуб одборника СДС.



Покрет за Бијељину, као озбиљна политичка партија, дуже вријеме саопштава јавности да је Петровић кочница за даљи напредак града Бијељине и да постављајући своје сараднике и савјетнике испуњава жеље својих налогодаваца - да Бијељина тапка у мјесту и да се за нерад и проблеме оптуже странке Коалиције договор за Бијељину, све у сврху припреме кампање за Парламентарне изборе наредне године.

Да смо били управу говоре и наводи из саопштења уважене одборнице у којима  је рекла да не жели бити дио лошег амбијента и да не жели да је грађани идентификују са нерадом и лошим резултатима.

У саопштењу се каже и да Градски одбор СДС у Бијељини одликују нерад, неорганизованост, лоши међуљудски односи, креирање амбијента у коме се брине само о личним интересима и позиционирању чланова Предсједништва.
ПЗБ пита грађане да ли су задовољни оваквим стањем или желе наставак позитивног развоја Бијељине која има прилику да постане јак центар у Регији ?

Још једном позивамо на јединство и саборност,  јер само сложно можемо превазићи садашње препреке и проблеме .

Semberija info