Једногласна подршка извјештају о раду Борачке организације Угљевика, Усвојена одлука о расписивању избора у локалној Борачкој организацији :: Semberija INFO ::

 

Једногласна подршка извјештају о раду Борачке организације Угљевика, Усвојена одлука о расписивању избора у локалној Борачкој организацији


Једногласна подршка извјештају о раду Борачке организације Угљевика, Усвојена одлука о расписивању избора у локалној Борачкој организацији.

На данашњој редовној годишњој сједници Скупштине Борачке организације Угљевика једногласно је подржан изјештај о раду за протеклу годину.

Делегати су једногласно усвојили и приједлог програма плана рада Борачке организације Угљевик за 2023. годину, као и финансијски план за ову годину.

Предсједник Борачке организације Угљевика Јован Маринковић рекао је да је усвојена и одлука о расписивању и провођењу избора у општинској Борачкој организацији.



-Редовни избори у Борачкој организацији крећу од априла мјесаца по мјесним борачким организацијама-појаснио је Маринковић.

На данашњој сједници усвојен је извјештај о раду фирме “Борс препород” која запошљава инвалидна лица из борачке популације на РиТЕ “Угљевик”   за 2022. години

Маринковић је оцијенио добром сарадњу са општином Угљевик и РиТЕ “ Угљевик”.

-Настајаћемо да обезбједимо боља примања и боље услове рада радницима који раде у фирми “Борс препород” а имамо и договор са представницима РиТЕ “Угљевик” да ћемо успјешно наставити досадашњу сарадњу.-рекао је Маринковић.

За потребе борачке популације, према Маринковићевим ријечима, из буџета општине Угљевик издваја се 150.000 КМ на годишњем нивоу.

-Наш циљ је да се овај буџет повећа за износ од 50.000 КМ обзиром да је инфлација-додао је Маринковић.


За Семберија инфо - Младен Василић