УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА „БЕЛИ АНЂЕО“ ДВОРОВИ :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА „БЕЛИ АНЂЕО“ ДВОРОВИ


Ни један празник не заборављају

Удружење жена „Бели Анђео“ Дворови, велику пажњу поклања традицији и обичајима, а самим тим труде се да је „отргну од заборава“.  Да је то веома цијењено и поштовано удружење говори и чињеница да су на њиховим манифестацијама и прославама, присутни гости не само из нашег окружења, него и из држава у региону, али и оне радо одлазе у госте.



Удружење „Бели Анђео“ Дворови и ове године традиционално је  прославило и дочекало Нову 2022. годину по јулијанском календару у хотелу „Свети Стефан“ Дворови. Поред  њихових пријатеља из Бијељине и окружења, били су и пријатељи из држава у региону.
Како је потврдила Радинка Тодић, предсједница Удружења „Бели Анђео“, на слављу је било око 150 гостију, највише из Србије и Хрватске.



-Било је пјесме, игре и дружења, као што и доликује једном оваквом скупу. Ми често идемо и у госте, као што се припремамо сада за одлазак у Обреновац.  На Светог Саву, 27. јануара, идемо нашим кумовима -Удружењу пензионера и инвалида рада на традиционални „Светосавски бал“, казала је за портал „Семберија инфо“ Радинка Тодић.