ПРИВРЕДНИК ИЗ ЊЕМАЧКЕ ПОКЛОНИО БРЗЕ КОВИД ТЕСТОВЕ ВРИЈЕДНЕ 3.500 ЕВРА :: Semberija INFO ::

 

ПРИВРЕДНИК ИЗ ЊЕМАЧКЕ ПОКЛОНИО БРЗЕ КОВИД ТЕСТОВЕ ВРИЈЕДНЕ 3.500 ЕВРА


Привредник из Њемачке Мирослав Којадиновић поклонио је данас Дому здравља Угљевик брзе тестове за откривање вируса корона које производи компанија "Доматек" чији је сувласник.
Којадиновић је тестове поклонио и бијељинској болници "Свети врачеви" и Дому здравља Лопаре, укупне вриједности 3.500 евра.
 
"И у наредном периоду, заједно са мојим пријатељима из баварске покрајине, наставићу да помажем здравство у Републици Српској", најавио је он.
 
Директор Дома здравља Угљевик Југослав Цветковић захвалио је на овој донацији и на свакој подршци хуманих људи здравству Републике Српске у борби против вируса корона.

 
У име грађана Угљевика Којадиновићу је захвалио и начелник општине Василије Перић, наводећи да је донација веома значајна јер омогућава брзе дијагнозе вируса корона.
 
"Наша је потреба да појачамо сарадњу са дијаспором и то ћемо чиниту и у наредном периоду, за добробит свих грађана", нагласио је Перић.
 
Посјети угљевичком Дому здравља присуствовао је директор Дома здравље Лопаре Желимир Нешковић.
 
"Успјели смо да наше пријетеље из баварске покрајине доведемо у Републику Српску и веома је значајно да се употријебе и искуства из Њемачке у борби против вируса корона", рекао је Нешковић.
 
Мирослав Којадиновић родом је из Теслића, живи у Њемачкој, успјешан је привредник и бави се хуманитарним радом.
 
Semberija info