ПРЕДСТАВЉЕНА ЗАЈЕДНИЧКА ЛИСТА КАНДИДАТА СТРАНКЕ ДЕМОКРАТСКЕ АКЦИЈЕ И СТРАНКЕ НАРОД И ПРАВДА: Мустафа Градашчевић носилац листе :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДСТАВЉЕНА ЗАЈЕДНИЧКА ЛИСТА КАНДИДАТА СТРАНКЕ ДЕМОКРАТСКЕ АКЦИЈЕ И СТРАНКЕ НАРОД И ПРАВДА: Мустафа Градашчевић носилац листе


Данас је на конференцији за штампу представљена заједничка листа кандидата Странке демократске акције и странке Народ и правда за одборнике у Скупштини Града Бијељина за предстојеће локалне изборе. Како је потврдио Мустафа Градашчевић, предсједник ОО СДА Јања и потпредсједник Скупштине града Бијељина, ово је први пут да на имају заједничку листу кандидата.



- Увјерили смо се да појединачни наступи воде само расипању гласова и зато смо се ми, и поред неких размимоилажења на врху странака, одлучили за заједнички наступ на локалу, јер више од 90 посто потреба грађани остварују на локалном новоу'', рекао је Градашчевић и истакао да је листа кандидата разноврсна, од младих до већ остварених озбиљних људи.

Да разбијање гласова не води у добром смјеру, потврдио је и Сеад Трновац, предсједник Повјереништва странке Народ и правда за Бијељину.
- Због тога смо и иницирали заједнички наступ. Наш циљ је да поправимо услове живота повратника, а и свих гарађана који живе на простору Бијељине'', казао је Трновац.

Самир Баћевац, делегат у Вијећу народа РС и члан Извршног одбора СДА Јања, рекао да је на листи велики број квалитетних и образованих људи који су подржали искорак напријед.
- Наш циљ су три одборника у Скупштини града Бијељина, што је и реално'', мишљења је Баћевац.

Да су предстојећи избори потпуно другачији од свих претходних рекао је Јусуф Трбић, предсједник БЗК ,,Препород'' Бијељина-Јања, образлажући да ће они бити проведени у посебним условима због актуелне епидемиолошке ситуације.
- Много тога се не зна у вези са овим изборима, осим, да ће, засигурно, изаћи много мање грађана на гласање. Нисмо сигурни ни да ли ће избори бити реализовани у најављеном термину, због пандемије изазване вирусом корона. Мислим да ће и ове изборе окарактерисати бројне неправилности, јер већ је почела ,,куповина гласова'', а још се ништа децидно не зна'', категоричан је Трбић.
                                                              
Заједничка листа кандидата Странке демократске акције и странке Народ и правда за одборнике у Скупштини Града Бијељина за предстојеће локалне изборе:

1. Mustafa Gradascevic
2. Dzenana Osmanbasic
3. Jusuf Trbic
4. Azem Aletovic
5. Azra Adanalic
6. Samer El Chekh
7. Dzevdet Aganovic
8. Azra Sadikovic
9. Amina Hamidovic
10. Emir Musli
11. Amra Berbic
12. Mirsad Sabic
13. Azra Cosic
14. Mirza Junuzovic
15. Mirsada Djezic
16. Mujo Bogaljevic
17. Nasiha Danovic
18. Samir Sahiti
19. Admir Hrustanovic
20. Zarfa Jakupovic
21. Ismail Gutic
22. Fatima Mustafic
23. Adi Osmanovic
24. Amir Music
25. Amela Suljic
26. Nedim Hadzic
27. Aida Huremovic
28. Adelisa Cosic
29. Fadil Bacevac
30. Malik Hadzic
31. Mustafa Hrustanbegovic
32. Muamer Jusic
33. Nadira Kasic
34. Sadija Trnovac
35. Sead Trnovac

Семберија инфо - В.Зеленовић