ЉУБИША ПЕТРОВИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ЉУБИША ПЕТРОВИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ


На предстојећим локалним изборима, на „црту“ градоначелнику Мићи Мићићу, изаћи ће Љубиша Петровић, кандидат СДС-а. Кандидатуру су подржали челници СДС-а на челу са предсједником странке Мирком Шаровићем и ПДП-а на челу са Браниславом Бореновићем, у увјерењу да ће Петровић бити побједник. Посебне честитке за кандидатуру упутио је предсједник СДС Мирко Шаровић.

-Љубиша Петровић и његова породица су нешто најбоље, најпоштеније и најјнапредније што Семберија има. Убјеђен сам да је наш заједнички кандидат човјек који ће репрезентовати не само СДС и ПДП, већ све грађане јдног од најнапреднијих градова у РС“, рекао је Шаровић.  Честитке и подршку упутио је и предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

-Снажно стојимо иза нашег кандидата, младог и одлучног човјека, угледног и одговорног доктора. Убијеђен сам да ће у овој великој политичкој утакмици бити побједник уз подршку грађана Семберије, јер је глас за Љубишу Петровића глас против свих аномалија у друштву у којем живимо“, рекао је Бореновић. Захвалност на указаном повјерењу изразио је кандидат за градоначелника Љубиша Петровић и нагласио да је спреман да се ухвати у коштац са изазовима.

-Човјек сам од конструкције, а не деструкције, слободоуман сам, непоткупљив и не дозвољавам уцјене. Свим грађанима поручујем да сам спреман подједнако радити за интересе свих грађана, јер ћу пратити пулс наших грађана и њихових потреба“, рекао је Петровић и поручио да ће гласове повјерења оправдати поштеним и честитим радом за добро свих грађана Семберије. Предсједник ГО СДС Бијељина Томица Стојановић, честитајући кандидатуру, нагласио је да је срећан што је изабран, како је рекао, „најбољи могући кандидат за градоначелника Бијељине“.

-Петровић је образован човјек, поштен, храбар, млад и енергичан, човјек који жели да нашем граду пружи нешто боље и просперитетније. Сигуран сам да ће имати подршку грађана који ће препознати квалитет и да ће бити нови градоначелник  Бијељине“, рекао је Стојановић и додао да је и одборничка листа бијељинског СДС-а листа на којој су квалитетни и енергични људи. Да ће Петровић имати безрезервну подршку ПДП-а, потврдио је и предсједник бијељинског ГО Славиша Марковић.

Семберија инфо