Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина: Позив за исказивање интереса за учешће на обуци :: Semberija INFO ::

 

Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина: Позив за исказивање интереса за учешће на обуци


Након  успјешно реализоване обуке прошле године,  Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина  и ове године организује обуку на тему „Инструменти за идентификацију и припрему развојних пројеката“. 
 
Ријеч је о тродневној, бесплатној обуци коју Агенција проводи за подручје Града Бијељина, а која је намијењена запосленима у јединицама локалне самоуправе или локалним развојним агенцијама. 
 
Обука подразумијева рад у групама, на конкретним пројектни приједлозима, према методологији која је тренутно најраспрострањенија код међународних донатора. Након обуке, институције добијају оспособљен кадар који у складу са потребама може самостално (или у пројектном тиму) да идентификује и развија пројектне приједлоге према фондовима Европске уније и другим донаторима у Босни и Херцеговини.

Овим путем позивамо Вас да искажете заинтересованост за учешће у наведној обуци  на имејл: agencijamsp.bn@gmail.com  а најкасније до петка 21.08.2020. године.
 
Термини о одржавању обуке биће накнадно утврђени.