АСФЛАТИРАНО 500 МЕТАРА УЛИЦА У БАТКОВИЋУ :: Semberija INFO ::

 

АСФЛАТИРАНО 500 МЕТАРА УЛИЦА У БАТКОВИЋУ


У новоизграђеном дијелу Батковића, мјештанима на употребу, предато је око 500 метара асфалтираних улица, а ријеч је о пројекту који је реализован у сарадњи Градске управе и Министарства за избјегла и расељена лица БиХ, у периоду док је замјеник министра био Предраг Јовић. Асфалтиране улице, на употребу је предао градоначелник Мићо Мићић са сарадницима.



- Ово је још један лијеп дан за све нас, а посебно смо срећни што је урађен асфалт у насељу гдје живе грађани који су свој нови дом свили у Семберији. Инвестиција је износила око 50.000 КМ, а 30 одсто средстава обезбијеђено је од Министарства за избјегла и расељена лица БиХ и 70 одсто из буџета Града Бијељина, тако да грађани нису учествовали у финансирању. Настављамо да радимо и градимо, јер то је опредијељење свих нас. Управо у том смјеру и води споразум који је резултат широке политичке коалиције, односно, споразум између свих нивоа власти. Циљ нам је добробит и боља будућност свих наших грађана“, рекао је градоначелник Мићо Мићић.

Он је најавио да ће поред бројних пројеката који су реализовани и који су у фази реализације, у наредним мјесецима и годинама, бити још више конкретних пројеката који ће оправдати тврдње да је Бијељина град будућности и да ће дјелима показати да се заједничким снагама може много доброг учинити на добробит грађана.

Задовољство у име мјештана овог дијела Батковића, изразио је Мирко Трипуновић.

- Свака ријеч о значају асфалтирања улица у нашем насељу сувишна је, а ако вам кажем да нас је овдје из свих подручја некадашње БиХ, све је јасно. Почели смо све изнова, дан по дан, корак по корак, а ево данас газимо по асфалтираној, како је ми зовемо, Озренској улици“, рекао је Трипуновић и нагласио да је већ у плану и да се у насељу обезбиједи и градска вода.

- Задовољни смо односом Градске управе према нама, јер ево на дјелима показују разумијевања за наше потребе“, рекао је Трипуновић.

​Семберија инфо