Пољопривредно добро Семберија: Изгубили великог стручњака :: Semberija INFO ::

 

Пољопривредно добро Семберија: Изгубили великог стручњака


Након изненадне смрти Слободанке Марковић, технолога и дугогодишњег руководиоца биљне производње на Пољопривредном добру „Семберија“, ово пољопривредно добро и семберски аграр остали су без врсног стручњака и дивног човјека.

Слободанка Марковић, рођена Јефимић, након завршетка Пољопривредног факултета пуних 35 година радила је на овом пољопривредном добру, несебично примјењујући и преносећи своје знање на друге.

Запослени у Пољопривредном добру „Семберија“ имају само ријечи хвале за Слободанку Марковић, истичући да је била велики стручњак, добар сарадник и радник, драга особа, ведрог духа и пуна оптимизма. Највећи дио радног вијека провела је на њви, на парцелама овог пољопривредног добра, пратећи све фазе узгоја житарица и биљака, не осврћући се на временске прилике.  Изузетно добру комуникацију имала је и са медијима, информишући јавност о стању на семберским њивама, несебично дијелећи савјете пољопривредницима како да на што бољи начин засију и обраде своје њиве. Због свега тога остаће у лијепом и дугом сјећању свима онима с којима је живјела и сарађивала.