ПЕРИЋ: СТВОРИТИ КВАЛИТЕТНИЈЕ УСЛОВЕ ЗА ЖИВОТ :: Semberija INFO ::

 

ПЕРИЋ: СТВОРИТИ КВАЛИТЕТНИЈЕ УСЛОВЕ ЗА ЖИВОТ


Начелник општине Угљевик Василије Перић током посјете мјесној заједници Тутњевац, гдје је асфалтирано 1.200 метара пута, које је  финансирала општина са 170.000 КМ, најавио је да ће локална управа наставити са оваквим пројектима ради стварања квалитетнијих услова за живот.
 
Перић је истакао значај асфалтирања овог пута који веже мјесне заједнице Тутњевац, Горње Забрђе и Малешевци, ради останка становника у овом крају, који је познат као воћарски.
 
Одборник у Скупштини општине Угљевик Драгомир Секулић рекао је да ће овај асфалтни пут много значити становницима Тутњевца, посебно извозницима воћа и поврћа, јер ће имати лакшу комуникацију са магистралним путем Бијељина-Тузла.
 
Секулић, који је један од иницијатора овог пројекта и родом из Тутњевца, каже да на воћарским пољима у овом мјесту у току сезоне ради до 350 радника дневно.
 
Мјештанин Јово Лазић рекао је да је овај пут у прошлости био главна веза од Бијељине ка Тузли, да ће његово асфалтирање много значити мјештанима, те захвалио руководству општине на подршци.