СТАНДАРД РАЧУНОВОДСТВЕНЕ УСЛУГЕ :: Semberija INFO ::

 

СТАНДАРД РАЧУНОВОДСТВЕНЕ УСЛУГЕ


Епидемија Ковид 19 створила је бројне проблеме и изазове послодавцима и власницима предузећа и компанија, али и могућности преорјентације бизниса на нове технолошке моделе, истиче власник компаније “Стандард Рачуноводствене услуге” Милош Стевановић.

“За рачуноводствену компанију “Стандард Рачуноводстве услуге”,  истовремено се указала и  могућности да се систем више преоријентише на рад са клијентима онлине.

Као компанија која води рачуна о клијентима који раде широм БиХ, ми смо наше бизнисе и раније унаприједили на онлине платформе. Осмислили смо пакете услуга којима смо дали могућност клијентима да за њих код банака договоримо мораторијуме, али исто тако и код пореских органа да усагласимо плаћања на рате”, каже Стевановић.
 
Директор Славиша Лакић истиче да је број затворених предузетничких радњи значајно порастао у протекла четири мјесеца, али да тренд није толико забрињавајући.

“Међутим, оно што јесте поражавајуће је чињеница да су наши клијенти који се баве хотелским услугама у великим пословним проблемима, као и то да туристичке агенције скоро па немају никакве приходе и немају никакве пословне активности”, каже Лакић.

Семберија инфо