ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ДВА ПОКРЕТА О ЗАЈЕДНИЧКОЈ ОДБОРНИЧКОЈ ЛИСТИ :: Semberija INFO ::

 

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ДВА ПОКРЕТА О ЗАЈЕДНИЧКОЈ ОДБОРНИЧКОЈ ЛИСТИ


Покрет за Бијељину и ГО НДП Бијељина, потписали су коалициони споразум  о формирању заједничке одборничке листе за предстојеће локалне изборе.

-За непуне двије године колико постоји Покрет за Бијељину, успјели смо да направимо добру страначку инфраструктуру, а кроз низ свакодневних активности, указујемо и представљамо грађанима, како ћемо радити у наредном периоду кад преузмемо одговорност у вођењу власти у Граду Бијељина.

Нашу ширину и спремност показујемо и данас, кад смо направили договор са НДП да наступамо заједно на локалним изборима. Мислимо да је свим грађанима и политичким партијама потребно политичко јединство и да је доста разједињавања.

Заједничким снагама желимо да остваримо добре резултате, да учествујемо у изградњи Бијељине и великим инфраструктурним пројектима, те да заједничким снагама помогнемо свим грађанима Бијељине“, рекао је Миленко Митровић предсједник Покрета за Бијељину. Он је нагласио да ове двије партије нису у коалицији због цензуса.

-Обје партије су парламентарне у Бијељини и заједно идемо на изборе да покажемо да смо јединствени, а сигурни смо да ћемо имати пет одборничких мандата и 6. 000 гласова“, рекао је Митровић. Предсједник ГО НДП Милан Љубојевић, рекао је да је је ово први пут да два покрета иду заједно, а не двије политике.

-Базираћемо се на локалну заједницу, јер нам је циљ бољитак Семберије. Све добро ћемо подржати, а што није добро, нећемо“, рекао је Љубојевић. На одборничкој листи ће бити 26 кандидата Покрета за Бијељину, а НДП 10.

Семберија инфо