СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ ПРОСЛАВИЛА ПЕТРОВДАН :: Semberija INFO ::

 

СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ ПРОСЛАВИЛА ПЕТРОВДАН


Странка демократске Српске  Семберија - Мићо Мићић прославила Петровдан

Странка демократске Српске Семберија - Мићо Мићић прославила је своју крсну славу Свете апостоле Петра и Павла, а у складу с препоруком ограниченог броја окупљања на једном мјесту, 50-ак чланова СДСС-а и гостију присуствовало је церемонији ломљења славског колача.

Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић у здравици након ломљења славског колача честитао је свим члановима странке и српским  патриотама срећан Петровдан, крсну славу странке.



- Странка демократске Српске Семберија нова је политичка странка, нова политичка прича, али циљеви су стари, а то је да помогнемо нашем народу, да помогнемо Семберији, да завршимо неке лијепе ствари за наш град. То је оно за шта се боримо, истакао је Мићо Мићић.

Како је рекао, његова настојања су већ дуги низ година да се направи неко политичко јединство које би резултирало широком сарадњом различитих политичких субјеката и добрим пројектима за наш град.

- Чини ми се да смо на добром путу. Нисмо хтјели ову нову политичку причу и жао ми је што људи из врха бивше наше странке, из Српске демократске странке, нису разумјели потребе грађана Бијељине и нисмо се разумјели у концепту, али, на нашу срећу, велики број политичких субјеката је разумјело да су интереси грађана и интереси Семберије значајнији од свих политичких функција и значајнији од свих неких прича политичких. Зато желим да вам се захвалим, желим да заједничким снагама наставимо, желим да захвалим куму Зорану Павловићу, рекао је Мићо Мићић који је предложио да он буде увијек кум славе Странке демократске Српске Семберија.

- Желим драги куме да дуго година славимо заједно на добробит нашег народа, јер добробит нашег народа нам је једини мотив и једини циљ, истакао је Мићић изражавајући увјерење да се заједничким снагама може још пуно допринијети даљем развоју наше локалне заједнице.

Јер, како с поносом истиче, у читавој Босни и Херцеговини се прича о Бијељини као граду који најбрже напредује.

- То је захваљујући народу, а и нама који смо били и јесмо у политичким структурама. Желим да тако и наставимо, зато вам још једном хвала и спремите се за наредни период. Нису избори само битни, битан је читав живот и читаво вријеме дјеловања у смислу рјешавања горућих проблема наших грађана. Нека нам Свети Петар и Павле буду водиља у годинама које су пред нама, поручио је Мићић у здравици након ломљења славског колача.

Семберија инфо