БИЈEЉИНА – ПРОМЈЕНЕ НА ЧЕЛУ А.Д. КОМУНАЛАЦ: ЕВО КО СУ НОВИ ДИРЕКТОРИ! :: Semberija INFO ::

 

БИЈEЉИНА – ПРОМЈЕНЕ НА ЧЕЛУ А.Д. КОМУНАЛАЦ: ЕВО КО СУ НОВИ ДИРЕКТОРИ!


На данашњој сједници Надзорног одбора предузећа АД „Комуналац“ Бијељина, прихваћене су неопозиве оставке досадашњег директора предузећа Миленка Вићановића и досадашњег извршног директора Милорада Стјепановића, пише портал Дешавања у Бијељини. Обојица су неопозиве оставке поднијели из више личних разлога.

Умјесто Вићановића, Надзорни одбор је за в.д. директора предузећа АД „Комуналац“ именовао Дику Цвијетиновића.

Дико Цвијетиновић рођен је у Бијељини гдје живи и ради. Предсједник је Градског одбора ДНС Бијељина, предсједник Регионалног одбора ДНС Бијељина, члан Главног одбора ДНС и члан Предсједништва ДНС. Од фебруара 2020. године посланик је ДНС-а у НСРС. По образовању је мастер економиста и власник и директор приватне фирме. Ожењен је и отац двоје дјеце.

Умјесто Стјепановића Надзорни одбор је за в.д. извршног директора АД „Комуналац“ именовао досадашњег руководиоца Службе за организацију пијачних услуга Данијела Перића.

Данијел Перић рођен је у Тузли, а живи у Бијељини гдје је завршио основну и средњу школу, као и факултет.

Дипломирани је економиста и до данас је био запослен у АД ,,Комуналац“ на пословима руководиоца Службе за организацију пијачних услуга. Судија је Прве лиге ФС РС и организатор многих друштвених, спортских и хуманитарних акција. Секретар је Завичајног удружења Тузлака у Бијељини. Ожењен је и отац је двије кћерке.

(десавањаубијељини)