ВРЕЛО ЉЕТО НА БАЗЕНИМА :: Semberija INFO ::

 

ВРЕЛО ЉЕТО НА БАЗЕНИМА


Температуре изнад 30 степени Целзијусових ,,натјерале'' су многе да оду на базене у Дворовима.
Ових дана, свих пет базена, један олимпијски и два за најмлађе, били су препуни посјетилаца. На купање долазе и старији, и дјеца. Да ли ће овогодишња сезоба купања на базенима у Дворовима бити успјешна, тешко је сада знати.
 
Имајући у виду, да због мјера уведених због вируса корона и које се мијењају из дана у дан, многи Семберци овог љета неће ићи на море. Кажу, ризик је превелик, јер треба прећи границу, најмање једну, а ако нпр. планираш љето у Грчкој или Италији, пред тобом је више граничних прелаза и мјере опреза које се примјењују у тој земљи. Једина дестинација на мору у БиХ је Неум, а у овом граду је, тврде многи, као у кошници.
 

Због свега тога, много је мање ризика, купати се и одмарати на базенима у окружењу, нарочито на базенима у Дворовима, јер се они пуне здравом термоминералном водом.

За очекивати је да на базенима у Дворовима, за десетак дана, неће бити великих гужви, јер је најављено отварање аква парка на комплексу ,,Семберског салаша''.
 

 
Имајући у виду да дуго најављивани аква парк који је почео да гради Слободан Павловић није завршен, аква парк у ,,Семберском салашу'' привући ће пажњу многих из Бијељине и околине.

Семберија инфо