Михајловић, Ђурђевић и Јовић - Новоименовани у Градској управи града Бијељине :: Semberija INFO ::

 

Михајловић, Ђурђевић и Јовић - Новоименовани у Градској управи града Бијељине


У Градској управи града Бијељине организована је прес конференција на којој су  се представили нови замјеник градоначелника Марко Михајловић, предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић и менаџер града Предраг Јовић.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић је, представљајући свој нови тим сарадника, истакао да ће му сигурно ти млади људи помоћи да у наредном периоду све проблеме које имају грађани Бијељине рјешава на најбољи начин.

- Мислим да ћемо у наредном периоду направити пуно добрих ствари за град Бијељину, рекао је Мићић указујући да је сада, кад се говори о локалној власти, направљена једна широка коалиција чиме ће бити пуно лакше рјешавани сви проблеми грађана.

- Моје настојање, већ 15-ак година, је  да направим коалицију која ће бити синергија свих нивоа власти, а све у корист рјешавања проблема свих наших суграђана и мислим да сам у томе успио, изјавио је Мићић.

У обраћању новинарима, Марко Михајловић је нагласио да га функција замјеника градоначелника обавезује да крајње савјесно и одговорно обавља своју дужност, а све у циљу реализације бројних пројеката који су од изузетне важности за Бијељину.

- Мислим да тимским радом све то веома успјешно можемо да обавимо, рекао је Михајловић.

Досадашњи шеф Клуба одборника СНСД-а, а сада предсједник Скупштине града Бијељине Александар Ђурђевић, обећава да ће и даље да ради озбиљно и одговорно.

- Данас нам је први радни дан након именовања, а нисмо овдје дошли да будемо на неким функцијама, овдје смо дошли да засучемо рукаве и да радимо у најбољем интересу свих људи које представљамо, рекао је Ђурђевић уз обећање да ће бити подршка свему лијепом што се ради у нашем граду.

Менаџер града Бијељине Предраг Јовић је, прво захваливши градоначелнику Мићићу на указаном повјерењу,  честитао на именовању замјенику градоначелника Марку Михајловићи и предсједнику Скупштине града Александру Ђурђевићу и зажелио им успјешан рад.

- У фокусу мог посла су неки нови пројекти и нове идеје, о чему сам већ разговарао са градоначелником. Једна од њих је изградња новог дјечијег вртића на Ковиљушама, а у плану нам је да се изгради у наредних годину-двије, најавио је Јовић, додавши да ће том изградњом сви дијелови града Бијељине бити покривени предшколским установама.

​Семберија инфо