Позив за пријављивање за овогодишње Предсједништво беба :: Semberija INFO ::

 

Позив за пријављивање за овогодишње Предсједништво беба


Манифестација „Конференција беба“ Града Бијељина ове године ће, због актуелне епидемиолошке ситуације, бити организована у складу са препорукама надлежних органа.

Како не би била нарушена традиција избора Предсједништва беба дуга више од десет година, Град Бијељина позива родитеље најмлађих суграђана да пошаљу пријаве електронским путем и тако учествују у избору трочланог Предсједништва беба за ову годину.

Право учешћа имају бебе рођене од 28. јуна 2019. године до 28. јуна 2020. године и пријављене на подручју Града Бијељина.

Позив је отворен до 28. јуна 2020. године до 00.00 часова.

Пријаве треба послати на електронску адресу  [email protected], а у пријави треба навести
  1. Име и презиме бебе
  2. Име и презиме родитеља
  3. Датум рођења бебе
  4. Адресу становања
  5. Број телефона
  6. Имена браће и сестара
На основу достављених пријава биће изабрано трочлано Предсједништво беба за ову годину, које ће чинити најмлађа беба, најстарија беба и беба са највише браће и сестара.

Град Бијељина је, као и претходних година, обезбиједио пригодне поклоне за бебе које ће чинити Предсједништво беба, као и поклоне за најмлађе близанце.

Конференција беба је наjпосјећенија манифестација за дјецу Републике Српске, коју за подручје Града Бијeљина организује Градска управа Града Бијељина у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта.

Термин свечаног проглашења Предсједништва беба и уручења пригодних поклона биће одређен накнадно.

Град Бијељина