Социјалистичка партија подржава Мићу Мићића :: Semberija INFO ::

 

Социјалистичка партија подржава Мићу Мићића


Споразум Странке демократске Српске Семберија (СДСС) и Социјалистичке партије о подршци кандидатури Миће Мићића за градоначелника на предстојећим локалним изборима, потписан је данас, 17. јуна.Предсједник ГО СП Бијељина Недељко Јовић, истакао је да је ова партија дужи низ година настојала да дође до усаглашавања ставова локалне и републичке са циљем побољшања живота грађана и реализације одређених пројеката.



- Задовољство ми је што смо потписали споразум са садашњим, а сигуран сам и са будућим градоначелником Бијељине Мићом Мићићем. Градски одбор социјалистичке партије даје максималну подршку јер нам је заједнички циљ да се реализују сви пројекти који су значајни за наше грађане и наш град“, рекао је Јовић. У име Странке демократске Српске Семберија, Мићо Мићић, поздравио је потписивање споразума о сарадњи.

- Нама је потребна широка коалиција како бисмо наставили на реализацији свих добрих пројеката који ћу рађени у претходном периоду у нашем граду. Све несугласице које су се дешавале у претходном периоду и несинхронизација између власти између ентитетског и републичког нивоа са локалном влашћу, превазићи ћемо, а то већ дужи низ година желимо. Циљ нам је и да покажемо да се у политици може сарађивати и да подјела власти подразумијева и подјелу одговорности“, рекао је Мићић.

Семберија инфо