Градоначелник Мићић потписао уговор са представницима ФС БиХ Почиње изградња терена с вјештачком травом :: Semberija INFO ::

 

Градоначелник Мићић потписао уговор са представницима ФС БиХ Почиње изградња терена с вјештачком травом


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић потписао је са представником Фудбалског савеза БиХ Нихадом Хоџићем уговор о реализацији пројекта „Развој инфраструктуре омладинског фудбала кроз ширу друштвену заједницу“.

„Пројекат предвиђа изградњу терена с вјештачком травом поред Градског стадиона за потребе унапређења омладинског фудбала, вриједног 460.000 КМ. Градска управа ће од тог износа обезбиједити 260.000 КМ, што ће се искорититити за припрему подлоге за постављање вјештачке траве. Фудбалски клуб „Радник“ ће добити нови терен с модерном подлогом, на коме ће тренирати омладинци и први тим. Желим овом приликом да се захвалим ФС БиХ, јер смо заједничким снагама поставили и рефлекторе на Градском стадиону који ће за тридесеатк дана званично бити предати на употребу. Рок за изградњу новог терена је око два мјесеца. Након тога имаћемо модеран стадион који ће нудити пуно боље услове младима за тренинге и такмичења“, истакао је градоначелник Мићић.

Нихад Хоџић, извршни директор Сектора за администрацију у Ногометном /Фудбалском савезу БиХ, изјавио је да терен с вјештачком травом у Бијељини представља једну од петнаест локација широм БиХ на којима се граде овакви терени.

„Имамо изузетно успјешну сарадњу са градом Бијељина. Ова локална заједница је примјер симбиозе фудбалског клуба и локалне заједнице која даје резултате у развоју инфраструктуре и на званичним такмичењима. Град Бијељина је планирао и изградњу источне трибине на Градском стадиону, што ће га сврстати у стадион друге категорије на коме ће се моћи одигравати и међународне утакмице. Надам се будућој успјешној сарадњи са градом Бијељина“, изјавио је Хоџић.

Семберија инфо