Странка демократске Српске Семберија - Мићо Мићић: Озваничен рад секретаријата странке :: Semberija INFO ::

 

Странка демократске Српске Семберија - Мићо Мићић: Озваничен рад секретаријата странке


Странка демократске Српске Семберија - Мићо Мићић, на конференцији за медије, представила је секретаријат странке који чине генерални секретар Дарко Митрић, технички секретар Славко Новаковић, те чланови секретаријата Предраг Јовић, Владимир Љубојевић, Александар Бунијевац, Зоран Радић, Горан Марковић и Драгана Лукић Ђурић, портпарол странке. Нови чланови странке су Смиљана Јевтић, Кристина Буха, Сања Ристић, Драган Михајловић, Немања Петричевић, Вања Шукало, Ђорђе Цвјетиновић, Петар Тојић и Миомир Трифковић. Предсједник странке Мићо Мићић поздравио је нове чланове странке и истакао да је све већи број грађана који се укључују у странку.



- Имамо велики број мјесних одбора који су из бивше странке и остали су са нама, а имамо и велики број људи који се учлањују у странку. Задовољство ми је да нагласим да странци приступају млади људи који ће у будућности бити снага странке. Заједно са њима настављамо све лијепе започете пројекте и убијеђен сам да ћемо успјети одговорити свим потребама наших грађана и нашег града“, рекао је Мићић. Генерални секретар странке Дарко Митрић поздравио  је нове чланове странке и истакао да је убијеђен да ће странка имати добре резултате на предстојећим изборима.

- Од данас, 15. јуна почиње са радом и секретаријат странке, а оно што је веома важно за комуникацију са медијима, односно грађанима, странка има и званичног портпарола. Рад на инфраструктури странке је интензиван, а захваљујући споју искусних политичара у странци и младих снага које имамо и које постају наши чланови, сигурни смо да ћемо уз подршку грађана Семберије имати добре резултате на изборима“, рекао је Митрић.

Семберија инфо - О. Стјепановић
​Фото - Б. Милошевић