БИЈЕЉИНА: Ускоро асфалтирање Брчанске улице :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Ускоро асфалтирање Брчанске улице


Брчанска улица у насељу Ковиљуше, у дужини од 460 метара, ускоро ће бити асфалтирана, чиме ће бити ријешени проблеми са којима се, посебно у јесен и зиму, сусреће 17 породица у овом дијелу града.


 
Градоначелник Мићо Мићић истакао је да је припремљена и потписана сва документација у вези са асфалтирањем, да је одабран извођач радова, као и да се очекује да у наредних десетак дана машине буду на терену.
 
- Из градског буџета је за асфалтирање издвојено 46.000 КМ. Овај дио насеља Ковиљуше познат је под називом „Душана Радовића блокови“, а градња првих кућа у Брчанској улици почела је 2006. године. Драго нам је што смо могли да изађемо у сусрет овим породицама и што ће ускоро имати заокружену инфраструктурну цјелину – поручио је Мићић.


 
Божидарка Лукић из Брчанске улице каже да овдје живе углавном млађи брачни парови са дјецом.
 
- Највећи су проблеми у јесен и зиму. Обратили смо се градоначелнику и његовом замјенику Предрагу Јовићу и захвални смо им што су нам донијели лијепе вијести. У Брчанској улици домове су подигле већином породице које су избјегле током протеклог рата из сарајевске регије, али и из Крајине, Бугојна и других дијелова БиХ – навела је Лукићева.

​Град Бијељина