Потписан споразум ДЕМОС и СДСС :: Semberija INFO ::

 

Потписан споразум ДЕМОС и СДСС


Споразум између Странке демократске Српске Семберија (СДСС)-Мићо Мићић и Демократског савеза (ДЕМОС), о подршци кандидатури Миће Мићића за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима, потписан је данас, 4. јуна, у просторијама СДСС.



Предсједник  ГО ДЕМОС-а Милан Дакић истакао је да ће се сарадња  ове двије партије, засновати на коректном односу.

- Честитам актуелном, али и будућем градоначелнику Мићи Мићићу на кандидатури, а чланови ГО ДЕМОС-а ће својом подршком и радом, допринијети побједи, као и реализацији планираних пројеката”, рекао је Дакић.

Предсједник СДСС Мићо Мићић, захвалио се на подршци и додао да ће ДЕМОС и СДСС радити у интересу грађана, што ће грађани и препознати на предстојећим локалним изборима.

- Нисмо нови на политичкој сцени, само имамо нова политичка имена и циљ да наставимо са реализацијом пројеката који су у интересу наших грађана и нашег града. Управо то је и концепт прављења широке коалиције, јер ми желимо даљи напредак  Бијељине, као и Републике Српске”, рекао је Мићић.

Мићић је најавио да ће ускоро бити одржана сједница Скупштине Града Бијељина, а тад ће се извршити избор новог замјеника градоначелника, као  и предсједника Скупштине, што ће довести и до промјене скупштинске већине.

Семберија инфо - О. Стјепановић
Фото - Б. Милошевић