Градски одбор СДС Бијељина: СДС ће имати свог кандидата за градоначелника :: Semberija INFO ::

 

Градски одбор СДС Бијељина: СДС ће имати свог кандидата за градоначелника


Прва конференција за медије Градског одбора Српске демократске странке Бијељина, одржана је у новим просторијама странке на Тргу Ђенерала Драже Михајловића ( у згради изграђеној на простору бившег Електрона).

Предсједник одбора странке и народни посланик СДС Томица Стојановић, истакао је да су иза странке у Бијељини два-три турбулентна мјесеца.

- Странка се подијелила, из ње су отишли људи који нису искрено вољели СДС, а лично сматрам да је лоше ткиво странке само отпало. У садашњем Градском одбору странке су људи који су привржени странци и њеној идеологији. Упркос дешавањима с почетка марта и “цијепању” странке, успјели смо да се организујемо, консолидујемо и обезбиједимо чак и нове просторије за рад. У бијељинском СДС-у остао је највећи број народа, а то је у суштини и најбитније. Најмање нам је остало функционера у странци, а то само о себи највише говори”, рекао је Стојановић и нагласио да су се квалитетно организовали, како у Градском тако и у мјесним одборима на подручју Семберије. Стојановић је позвао чланове и симпатизере да дођу у нове просторије, да се информишу о припремама и плановима за предстојеће изборе, за које су, како је рекао, “спремни и сигурни у добар резултат”. 

- СДС ће у Бијељини имати свог кандидата за градоначелника, а на локалним изборима очекујемо коалициону подршку ПДП-а и још двије странке у граду”. Рекао је Стојановић и поручио другим кандидатима да “нема предаје трона ни лаког освајања Бијељине”. На конференцији је учествовао и народни посланик у Клубу посланика СДС-а Небојша Вукановић, који је најавио личну подршку у кампањи за изборну побједу ове странке у Бијељини и Бањалуци. 

- Ситуација у Бијељини можда људима изгледа тешка, али сам оптимиста и вјерујем у побједу”, поручио је Вукановић.

​Семберија инфо - О. Стјепановић