У УГЉЕВИКУ ПРИЛИКОМ РЕДОВНЕ КОНТРОЛЕ ПРОНАЂЕНА ОПОЈНА ДРОГА :: Semberija INFO ::

 

У УГЉЕВИКУ ПРИЛИКОМ РЕДОВНЕ КОНТРОЛЕ ПРОНАЂЕНА ОПОЈНА ДРОГА


Приликом обављања својих редовних послова и задатака, полицијски службеници Полицијске станице Угљевик  у мјесту Малешевци, зауставили су и контролисали путничко моторно  возило марке '' Пасат ''  са којим је управљало лице А.С.
 
На основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање возила, те је том приликом пронађено и првремено одузет 71,5 грам зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану  која је била упакована у двије најлонске кесе.Такође, пронађено је и 0,7 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин.
 
О свему је обавјештено надлежно тужилаштво, поступајући тужилац наложио да се након документовања предмета против лица А.С. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу '' Неовлашћена производња и промет опојних дрога''.
 
Наведени резултати су след континуираних мјера и радњи које полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимању у циљу спречавања и откривања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.