НЕЋЕМО БИТИ ПРЕЛЕТАЧИ :: Semberija INFO ::

 

НЕЋЕМО БИТИ ПРЕЛЕТАЧИ


Градски одбор ПДП-а и клуб одборника јединствен је, нећемо бити “прелетачи”и чистог образа остајемо у нашој политичкој партији, поручено је са конференције за медије. Предсједндик ГО ПДП Славиша Марковић, који је и актуелни предсједник Скупштине Града Бијељина, рекао је да је протеклих три до четири мјесеца, око 16 одборника у Скупштини промијенило своје политичке партије.

-Постали смо препознатљив град по људима који из године у годину лако мијењају своје политичке партије. Грађани Семберије су огорчени због тога, а то потврђујем јер сам свакодневно са њима у контакту на терену”, рекао је Марковић. Он је истакао да је ПДП стабилна партија која ће наставити да ради и политички дјелује као и до сада, а као предсједник Скупштине Града Бијељина, задовољан је протеклим радом и скупштинским сједницама и одлукама које су биле у интересу Града и свих грађана.

-ПДП на предстојећим изборима очекује добре резултате и наше функције неће ни једног тренутка бити предмет било каквих политичких комбинаторика и непринципијелних коалиција. Желимо да радимо искључиво у интересу грађана”, рекао је Марковић. Он је изразио лично разочарење због оних који суи з ПДП-а прешли у друге странке.

-Више би ме погодило да су отишли људи који нису ништа добили од ПДП-а, јер то би значило да се не слажу са нашом политиком. Они који су отишли, ношени су личним интересима и о њима не желим да причати”, рекао је Марковић и нагласио да нема цијене ни позиције за коју би он лично такво што учинио.

-Живим овдје са својом породицом и желим да уздигнута чела шетам овим градом. Уздигнута чела ПДП ће ићи на наредне изборе, а грађани ће све то препознати. Пред нама је тест, како за политичаре, тако и за грађане. Нико из ове партије неће бити предмет политичких комбинаторика, прелазака или уцјена. Радићемо и даље честито и часно у интересу наших грађана”, поручио је Марковић и најавио да ће се у наредном периоду чешће оглашавати, јер, како је рекао, “има пуно тога рећи”.