СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА ДОБИЛА НОВЕ ЧЛАНОВЕ :: Semberija INFO ::

 

СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА ДОБИЛА НОВЕ ЧЛАНОВЕ


Приступнице Странци демократске Српске Семберија, потписали су Владимир Поповић стоматолог у Дому здравља, Александар Милићевић психијатар, Владимир Сарић инжењер грађевине, Ана Тиквеша медицинска сестра, Маја Милетић правник, Саша Видић економиста, др Жељко Перић, Данијел Перић економиста, Ратомир Драганић начелник Комуналне полиције, Филип Вујић професор енглеског језика, Иван Петровић в.д. директор позоришта  „Семберија“ и Драган Јоковић инжењер информатике. Предсједник странке Мићо Мићић, истакао је да је ријеч о људима који су образовани и остварени, да нису приступили странци да „нешто“ траже, већ да дају допринос даљем развоју Града Бијељина.

- Захваљујем се овим и свим другим људима који су спремни да заједно унапређујемо наш град. Захвалан сам и сарадницима који су остали уз мене, као и свим људима из других политичких партија који су препознали да нам је циљ интерес грађана на првом мјесту, да се боримо за реализацију пројеката у Бијељини, да и даље будемо препознатљив град који је окренут евопским интеграцијама“, рекао је Мићић. Ратомир Драганић истакао је да свој политички пут наставља у оквиру нове странке.



-Протекле три године, колико сам на челу Комуналне полиције, имао сам одличну сарадњу са градоначелником Мићићем. Препознао је мој рад и моје људске квалитете, договорили смо да заједно наставимо даљи политички пут“, рекао је Драганић. Приступницу је потписао и Драган Јоковић, који је иначе предсједник УГ „Отахарин“.

-Уназад 15 година имамо одличну сарадњу са градоначелником Мићићем, јер је убвијек подржавао рад невладиних организација кроз разне пројекте. С обзиром да ријеч о човјеку који оно што прича то и проводи, одлучио сам да му дам пуну подршку, а уз то знам да је око себе и у странци окупило добар тим људи  који желе добро овом граду и свим грађанима“, рекао је Јоковић.