Фондација Дарко Даре – Бошко Вуковић: Постављене нове хуманитарне кутије :: Semberija INFO ::

 

Фондација Дарко Даре – Бошко Вуковић: Постављене нове хуманитарне кутије


Активисти Фондације “Дарко Даре – Бошко Вуковић” поставили су у бројним продајним градским  објектима хуманитарне кутије Фондације са вињетама, а новац сакупљен на овај начи користиће се првенствено за лијечење болесних у РС и иностранству.

Како је порталу Семберија инфо потврђено у Фондацији, новац прикупљен путем хуманитарних кутија, након отварања, биће уплаћен на рачун Фондације и служиће искључиво за лијечење болесних, а приоритетно дјеце.



Средства од донатора која су уплаћена на неки од жиро рачуна Фондације користиће се за лијечење и набавку лијекова за болесне особе, те за куповину пакета социјално угроженим породицама.

Активисти и волонтери Фондације “Дарко Даре – Бошко Вуковић” од почетка појаве корона вируса свакодневно су на терену и достављају помоћ угроженим и вишечланим породицама на подручју Семберије.



Из Фондације апелује на све људе добре воље да скромним прилозима помогну активности Фондације, уз захвалност свима који су помогли досадашњи рад Фондације.

РАЧУНИ ЗА УПЛАТЕ

Људи добре воље уплате у КМ могу да изврше на рачун 5520001912749465, а у ЕУР на рачун БА395520001912751696. Оба рачуна су код Аддико банк. 

Семберија инфо - З. Кусмук