БИЈЕЉИНА: ПОЧЕЛИ СА РАДОМ УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКТИ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ПОЧЕЛИ СА РАДОМ УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКТИ


У Бијељини је од данас дозвољен рад кафића и других угоститељских објеката у складу са препорукама надлежних републичких органа због појаве вируса корона у Републици Српској. Како се увјерила екипа портала Семберија инфо, градске баште су пуне људи, те је  очигледно да су се људи ужељели попити кафу и пиће на прољећном сунцу у бројним бијељинским локалима.



Ратомир Драганић, начелник Комуналне полиције Града Бијељина, изјавио је за портал Семберија инфо да власници угоститељских објеката морају да поштују прописане мјере надлежних у вези дезинфекције, чиштоће, ношења маски радника…

„Поштовање прописаних мјера у угоститељским објектима контролисаће комунални полицајци, који су од јутрос већ на терену“, нагласио је Драганић.



Он је  апеловао на грађане и све власнике угоститељских објеката на подручју Бијељине да поштују прописане мјере које је донио Републички штаб у складу са упутством Института за јавно здравство Републике Српске.

Неки су период забране рада угоститељских објеката искористили за реновирање унутрашњости објеката, али и љетних башти тако да су локали своја врата отворили у пуном сјају.

Портал Семберија инфо апелује на све грађане да посјећују кафиће и остале угоститељске објекте у складу са препорукама надлежних.

Семберија инфо - Фото и текст - З. Кусмук